Van 3 t/m 5 november 2020 vindt weer de jaarlijkse Pensioen3daagse plaats. Dit is een initiatief van Wijzer in Geldzaken dat via een landelijke campagne aandacht vraagt voor het pensioen, voor uw eigen pensioen! Ook dit jaar doen wij hier aan mee. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen inzicht heeft in zijn of haar pensioensituatie. U kunt bij ons dan ook altijd langs komen voor een gratis gesprek.

Wilt u zelf al inzicht creëren in uw pensioensituatie dan kunt u kijken op www.mijnpensioenoverzicht.nl. U ziet dan een overzicht van al uw opgebouwde pensioenen en de pensioenleeftijd die bij deze pensioenen hoort. Wilt u weten wat uw AOW-leeftijd is? Dan kunt u deze nagaan op de website van de SVB (www.svb.nl).

De AOW-leeftijd en de pensioenleeftijd zijn niet gelijk aan elkaar. Het is daarom goed om alvast na te denken over uw pensioenwensen. Misschien wilt u wel eerder stoppen met werken, nog een aantal jaar doorwerken of wilt u wel doorwerken maar minder dagen in de week.

Het is belangrijk om te kijken of uw wensen en uw pensioensituatie bij elkaar passen en wat u er eventueel aan kunt doen om deze passend te krijgen. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn of heeft u andere vragen, wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar amber@overwater-pensioen.nl.

Ontdek nu ook onze App

Met onze App heeft u in een handomdraai alle belangrijke informatie bij de hand. Meld direct uw schade of plan zelf een afspraak in.

Blijf op de hoogte

Door onze nieuwsbrief houden wij onze bestaande en toekomstige relaties op de hoogte van de ontwikkeling van ons kantoor en ons vakgebied.